Over ons

Over ons

Mijn naam is Irwin Dankoor. Van 2009 tot en met 2019 ben ik als advocaat bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest, in zowel Amsterdam als Arnhem. In 2019 heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en in 2020 heb ik Dankoor Juridisch Advies in Arnhem opgericht. Ik adviseer en procedeer veel in het huurrecht, arbeidsrecht en verbintenissenrecht. Ook leg ik mij toe op privacy wetgeving (AVG) en heb ik in het bedrijfsleven de nodige praktijkervaring opgedaan met dit rechtsgebied, onder meer als functionaris voor gegevensbescherming. Ik ben deskundig, precies en heb veel ervaring. De klant staat bij mij voorop. Bereikbaar en toegankelijk zijn voor de klant, staat bij mij dan ook hoog in het vaandel. Ik ben u graag van dienst!

Ik heb de specialisatieopleiding Huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten met goed gevolg afgerond. Ik schrijf blogs en ben lid van de Vereniging Sport en Recht.

Werkwijze

Zoekt u een jurist? In een vrijblijvende eerste kennismaking (wij komen graag bij u op locatie!) nemen wij uw zaak door en is vervolgens de keuze aan u of u besluit met Dankoor Juridisch Advies in zee te gaan. Dankoor Juridisch Advies werkt met verschillende declaratievormen (zoals een juridisch abonnement). Dit is afhankelijk van de soort zaak en de afspraken die wij met u maken. Maar wij hanteren altijd scherpe en aantrekkelijke prijzen. Onder meer omdat wij geen kantoorkosten rekenen. Wij proberen de wijze van declareren te laten aansluiten bij uw persoonlijke of zakelijke situatie. De werkzaamheden zullen in principe maandelijks, in elk geval periodiek, aan de opdrachtgever in rekening worden gebracht. U krijgt van ons op voorhand onze algemene voorwaarden toegestuurd zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-55806530 of info@dankoorjuridischadvies.nl voor het maken van een afspraak of meer informatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.