Zakelijk

Zakelijk juridisch advies

Huurrecht

Huurovereenkomsten worden veelvuldig gesloten. Denk aan de huur en verhuur van woonruimte, winkelruimte of kantoorruimte. Er kunnen veel vragen opkomen bij die verschillende categorieën huurovereenkomsten:

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een rechtsgebied dat veel in beweging is. Dit vraagt om gedegen kennis van de materie. Of het nu gaat om ontslagzaken, het toepassen van bedingen in de arbeidsovereenkomst of advies over uw verplichtingen op grond van de Wet verbetering poortwachter, 

Privacy recht

Als bedrijf zult u al snel persoonsgegevens verwerken. Denk maar aan het verzamelen, opslaan, opvragen, gebruiken, verspreiden of wissen van e-mailadressen, namen, afbeeldingen of telefoonnummers. Deze gegevens zien op de privacy van natuurlijke personen.

Verbintenissenrecht

Een softwareovereenkomst, een leveranciersovereenkomst, een non-disclosure agreement of een ingewikkelde bedrijfsovername. Iedere ondernemer heeft in de dagelijkse praktijk te maken met contracten. Bij alle vormen van contracten en algemene voorwaarden kunnen wij u van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.